Групировката “Хамас пусна заложници. Това стана късно снощи, а израелското

...
Групировката “Хамас пусна заложници. Това стана късно снощи, а израелското
Коментари Харесай

“Хамас” пусна заложници

Групировката “Хамас ” пусна заложници. Това стана късно нощес, а израелското държавно управление популяризира първата фотография на освободените.

Това са американките Джудит Тай Раанан и Натали Шошана Раанан. Те са майка и щерка. Те бяха пуснати на независимост две седмици след похищението им при офанзивата на терористичната формация против Израел.

На се виждат двете дами, придружавани от израелски военни.

“Освобождаването на тези двама заложници има за цел също по този начин “да потвърди на американския народ и на целия свят, че обвиняванията на Джо Байдън и неговата фашистка администрация са неоснователни ”, споделиха управляващите.

Посещението в Израел

Байдън бе в Израел в сряда, с цел да покаже непоколебимата си взаимност след кървавата офанзива.

“Тук съм по една причина – за народа на Израел ”, сподели Джо Байдън в Израел.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън поддържа по време на срещата си с израелския министър-председател Бенямин Нетаняху версията на Израел. А тя е че ударът по болничното заведение Ал-Ахли в линията Газа не е бил нанесен от израелската войска.

“Съдейки по това, което видях, наподобява, че обстрелът на болничното заведение в линията Газа е осъществен от различен, а не от вас ”. Това сподели Байдън на израелския министър председател. “Тук съм по една елементарна причина: за народа на Израел – за това целия свят да види, че Съединените щати поддържат Израел ”, сподели той.

Президентът на Съединени американски щати добави, че доста хора не знаят какво е предизвикало детонацията в болничното заведение. Палестинското придвижване Хамас упрекна за удара израелската войска.

“Съединените щати ще обезпечат идването на цялата помощ, нужна за защитата на Израел ”. Това разгласи също президентът на Съединени американски щати, излъчен от телевизионния канал i24News.

Американският президент Джо Байдън дойде на аудиенция в Израел. Премиерът Бенямин Нетаняху и президента Ицхак Херцог посрещнаха Байдън на летище “Бен Гурион ”.

При визитата си президентът на Съединени американски щати поддържа тезата на съдружника. Тя гласи че палестински бойци са предизвикали опустошителния удар в болница в Газа, като добави, че Хамас е донесъл “само премеждия ”.

 

“Бях надълбоко тъжен и засегнат от детонацията в болничното заведение в Газа през вчерашния ден ”, сподели Байдън, откривайки срещата с министър-председателя Бенямин Нетаняху в Тел Авив.

 

Здравните управляващи в ръководената от Хамас линия Газа обявиха, че детонацията е умъртвила сред 200 и 300 души. Израелските военни упрекнаха палестинските бойци, като обявиха, че излитаща ракета на “Ислямски джихад ” е изстреляна неправилно и че ще дават доказателства.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР