Групата на Лудогорец заминава за Истанбул днес с чартърен полет

...
Групата на Лудогорец заминава за Истанбул днес с чартърен полет
Коментари Харесай

Лудогорец замина за Истанбул до Летище Пловдив

Групата на Лудогорец отпътува за Истанбул през днешния ден с под наем полет от летище Пловдив до летище " Сабиха Гьокчен ". Мачът с Фенербахче от група „ Н ” в Лигата на конференциите е в четвъртък (26 октомври) и започва в 19:45 часа на стадион " Шюкрю Сарачоглу ".
Прочетете още
Самолетът от Пловдив излетява в 10:40 часа, като се чака тимът да бъде на летището към 9:15 часа.

„ Не е лека обстановката сега, това е видно за всички, само че точно в огромните мачове имаме положителния късмет да покажем същинското лице на тима. Знаем против какъв съперник се изправяме, не си вършим някакви непотребни илюзии, че ще ни бъде леко. При всички случаи ни чака един тежък мач ”, съобщи Петричев.

 В сряда конференцията на " орлите " е в 18:45 ч., а формалната подготовка на " Шюкрю Сарачоглу " стартира в 19:15 ч. Лудогорец се прибира в България незабавно след мача с Фенербахче с полет от летище " Сабиха Гьокчен " до Варна.

По разписание аероплан ще кацне в морската ни столица в 1:10 ч.

„ Имахме срещи със притежателите на клуба и персонално очи в очи, телефонни диалози, наясно сме на тях какво не им харесва. При всички случаи всеки би трябвало да поправя нещата, в своето поле на деяние, само че в случай че би трябвало да употребявам един образец – хората на такива позиции като нас постоянно са с оставката в джоба, тъй че аз и предния път споделих, че досега, в който извършвам тази служба ще работя с оптималната сила ”, разяснява Петричев във връзка оставката си.

Видео:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР