Групата на БСП за България ще се опита да изпълни

...
Групата на БСП за България ще се опита да изпълни
Коментари Харесай

Управленската програма на Нинова влиза в парламента

Групата на " Българска социалистическа партия за България " ще се опита да извърши третия мандат за сформиране на ново държавно управление, разгласи нощес водачът на левицата Корнелия Нинова, която приказва след извършения Национален съвет на Българска социалистическа партия.

Окончателното решението за бъдещето на мандата обаче ще вземе Народното събрание тази седмица.

" С очакване да бъде подкрепена от болшинство, институционално и отговорно за тези закони, които би трябвало да се одобряват в идващите месеци за стабилността на България. Ако програмата събере болшинство от 121 индивида най-малко, на идващия ден внасяме претендент за министър председател, той ще бъде Асен Василев. Ако програмата не събере болшинство, връщаме мандата несбъднат в петък ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Социалистите ще внесат през днешния ден в Народното събрание управническа и законодателна стратегия до края на тази година. Става въпрос за програмата, направена от Българска социалистическа партия, " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

Проектът на законодателна и управническа стратегия е очакван и като първа точка в дневния ред на Народното събрание за четвъртък.

В дневния ред на Народното събрание е и планът за противопоставяне на корупцията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР