Група тежко въоръжени мъже нахлуха по време на ефир в

...
Група тежко въоръжени мъже нахлуха по време на ефир в
Коментари Харесай

Идиотизъм в Еквадор: Мъже с пушки нахлуха в ефир и заплашиха да разстрелят водещия

Група тежко въоръжени мъже нахлуха по време на ефир в еквадорската телевизия " ТиСи " с оръжия ориентирани към водещите.

Те принудиха чиновниците да легнат на пода и стопираха излъчването. Масови протести избухнаха и на други места в Еквадор, след бягството на прочут пандизчия. Президентът на страната разгласи изключително състояние.

С крясъци, изстрели и ориентирани към водещите пушки, незаконната група прекъсва телевизионното предаване. Нападателите са свързани с проведената незаконната " Лос Тигеронес ", съобщи Бг он ер

" До момента сме арестували 13 души. Те ще бъдат предадени на управляващите. Определяме дейностите на нападателите като " терористичен акт ". Няма да позволим повече принуждение. Конфискувани са оръжията им – пушки, гранати и експлозиви ", сподели ръководителят на националната полиция на Еквадор военачалник Сезар Сапата. 

Инцидентът идва след отвличанията на минимум седем служители на реда, серия от детонации и всеобщи затворнически протести. Причината - в неделя от пандиза избяга известният водач на мафиотска група – Адолфо Масияс с прякор " Фито ". 

" Хората освен са уплашени, те са ужасени. Как е допустимо това в страна, която има потребност да основава работни места? Сега даже моловете затварят. Можете ли да повярвате на това? ", пита един от жителите на Кито.

Президентът на Еквадор Даниел Нобоа разгласи, че страната е в положение на вътрешен въоръжен спор. В мощ е изключително състояние и вечерен час.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР