Група Търти секъндс ту Марс издаде нов албум - It`s

...
Група Търти секъндс ту Марс издаде нов албум - It`s
Коментари Харесай

Групата 30 Seconds to Mars издаде нов албум

Група " Търти секъндс ту Марс " издаде нов албум - It`s the End of the World But It`s a Beautiful Day, с песни, родени от пандемията, съобщават Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Актьорът Джаред Лето сподели, че той ще изненада доста хора. Песните са оптимистични, макар възприятието за неизбежност.

" Наистина ми се коства, че той показва къде се намираме като планета, като хора ", споделя Джаред Лето, който образува групата с брат си Шанън.

" Продължавате да чакате лудостта да свърши. Но има единствено още един ден. И от време на време е елементарно да забравите, че животът е цялостен с обещания, вяра и хубост. "

Въпреки дългото си заглавие, шестият студиен албум на групата е изпълнен с по-кратки песни от нормално. Стилът се отклонява от присъщия им извисяващ се тон.

" Това е значим албум за нас. Имаме възприятието, че сме напълно нова група, като че ли сме още веднъж първоначално и това е вълнуващо място да бъдеш в шестия си албум, " споделя Лето.

" Ние в действителност пробваме нови креативен неща и отиваме тук-там, на които не сме били до момента. И мисля, че доста хора ще бъдат сюрпризирани. "

Музиката предложи на Лето, притежател на " Оскар " и " Златен глобус ", нещо, върху което да се концентрира, до момента в който стачката на актьорите продължава.

Джаред Лето и брат му стартират работа върху албума при започване на пандемията от COVID-19. Двамата са в разнообразни градове - Джаред в Невада, а Шанън - в Сиатъл. Първите песни са мрачни - за изолацията, само че по-късно се отърсват от тези усеща и минават към вяра и оптимизъм.

Джаред Лето е измежду дребното с триумф както в киното, по този начин и в музиката. Два албума на групата доближават до топ 10 на класацията " Билборд 200 ".
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР