Група Сакндау“ ще пее на избора на тазгодишната девойка Кюстендилска

...
Група Сакндау“ ще пее на избора на тазгодишната девойка Кюстендилска
Коментари Харесай

Обявиха изпълнителите за празника „Кюстендилска пролет“

Група " Сакндау “ ще пее на избора на тазгодишната госпожица " Кюстендилска пролет “ и нейните две подгласнички.

Това разгласи на конференция кметът на Община Кюстендил Петър Паунов. На 21 март за положителното въодушевление на кюстендилци ще се погрижи Танцов отбор “Пирин “.

Изборът на " Девойка Кюстендилска пролет “ се завръща на открита сцена. Спектакълът ще бъде извършен на 18 март на централния площад " Велбъжд “. " Една поръчка към младите. На 18-и март ще пее група " Скандау “.



На 21 март, още веднъж на открита сцена, всички наши посетители и поданици на града ще посрещнат празника с Танцов отбор " Пирин “, разгласи кметът Паунов. Кметът насочи признателност към Драгомир Драганов, за подаръка, изработен за децата на Кюстендил - " Цирковата стая “ В библиотеката.

В рамките на насочен въпрос, кметът Паунов разяснява зародилата повреда на отоплителното котле в Езикова гимназия. " Специални благодарности към сътрудниците от инженерния отдел, на управлението на учебното заведение.

Котлето е ремонтирано, възобновена е отоплителната апаратура, само че с оглед нейната възраст са инсталирани 23 климатика във всяка една от класните стаи. Монтирани са и два огромни климатика във физкултурния салон и в учителската стая “, добави Петър Паунов.

Езиковата гимназия сега е с подсигурено отопление. Общината има подготвен план на стойнос т 9 млн. лв., който е за повсеместен ремонт. Проектът ще бъде разграничен на два стадия.

За 4,5 млн. лв. ще се кандидатства по програмата за енергийна успеваемост, с цел да може да се подмени цялата отоплителна апаратура, както и вътрешното саниране. Другата част ще бъде за фасадата на постройката, която е монумент на културата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР