Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем

...
Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем
Коментари Харесай

Разкриха група младежи, обирали най-нагло апартаменти, предлагани под наем

Група младежи прави нагли кражби на жилища, предлагани чартърен за къси интервали в Booking и Airbnb.

Информацията стана известна след пост в обществените мрежи, в който се загатва името на един от причинителите - Емилиян Йорданов, стана ясно в утринния блок на Bulgaria ON AIR. В обявата си Красимира Хаджииванова оповестява името на момчето, което е било подпомагано от още един юноша и две девойки до момента в който изнасят тв приемник от жилището.

Репортер на Bulgaria ON AIR се срещна с набедения Емилиян Йорданов. Той описа, че всичко се е случило, защото дружно със съучастниците му са взели заем от 5000 лева, който е трябвало да върнат.



"Човекът, на който дължахме парите ни заплаши, че в случай че не му ги върнем ще ни потроши от пердах. Затова се съгласихме да се замесим в схемата с жилището и обира. Това, което въпросната госпожа Хаджииванова обаче твърди, че използваме алкохол и опиати, не е правилно ", описа Емилиян. Той отхвърли и изказванието, че са правили и различен път сходни закононарушения.

"Всичко се случи единствено един път. Ние не сме нарушители. Днес ще отидем на разпит в полицията и сме подготвени да си понесем последствията. Осъзнаваме, че стореното от нас не беше вярно и откровено се разкайваме за дейностите си ", означи още Емилиян Йорданов.

В отговор постъпката на Красимира Хаджииванова, Йорданов написа във Facebook: "Красимира Хаджииванова, добре, че те направих известна, да видят хората коя си, тъй като не съществуваш другояче ".



Снимка:Фейсбук

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР