Гримьорът на звездите Валентин Кулагин демонстрира чудовищна агресия и просташко

...
Гримьорът на звездите Валентин Кулагин демонстрира чудовищна агресия и просташко
Коментари Харесай

Кулагин направи неописуема простащина: Вилнее и троши из Къщата! Погна и невинна лекарка

Гримьорът на звездите Валентин Кулагин показва чудовищна експанзия и пошло поведение в къщата на „ ВИП Брадър ”. След като получи рекорден брой номинации предходната сряда, той бе окован с вериги, на които има гюлета. Те обаче се оказаха непоносима тежест за него и гримьорът не пропускаше опция да се отърве от тях, което пък се отразяваше на бюджета на съквартирантите, написа Блиц.

Изчаквайки всички да заспят, той влезе в изповедалнята и се оплака, че поради тежестите го боли пръста. С тази ръка той работел и не можел да си разреши тя да трепне, тъй като това щяло да се отрази пагубно на кариерата му и настоя медицински екип да го прегледа неотложно. Докато чакаше обещаната помощ, той стартира да троши посуда, по-късно направи всичко по силите си, с цел да разсъни останалите в Къщата.



А най-после, отегчен от чакането, нахлу в изповедалнята. Точно в този миг пристигна и медицинският екип, който трябваше да го прегледа.



„ Пак ли ти, ма, злобарке дребна ”, обърна се той към дамата с бяла престилка доктор Искра Иванова.  „ Ще ти кажа какъв е казусът. Целият съм в белези. Виж, че съм с осем топки. Искаш ли да видиш какъв брой тежат? Да ти ги сложа ли на врата? Виж ми пръстчето.



Целият съм засегнат и очукан. Нормално ли е да съм целия окован с тези топки? Или сте тук някакви садисти?
Не мога да приказвам обикновено, тъй като не се усещам обикновено! Боли ме цялото тяло! ”, ожали се гримьорът, без да стопира да сипе обидни квалификации.







Преди няколко дни Кулагин още веднъж вилня и троши, тъй като съквартирантите взеха решение да му отмъстят и скриха розовия несесер със скъпо струваща козметика. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР