Григор Димитров за първи път проговори за евентуалното си участие

...
Григор Димитров за първи път проговори за евентуалното си участие
Коментари Харесай

Григор Димитров няма да участва на турнира в София

 Григор Димитров превключи на коледна вълна
Григор Димитров за първи път проговори за възможното си присъединяване на Sofia Open 2019. За страдание обаче ракета №1 на България призна, че взетото решение е да не взе участие в конкуренцията в " Арена Армеец ".

Той акцентира, че съгласно него това е " частен шампионат " и не би трябвало да има напрежение от неучастието му. В същото време Гришо прикани страната да търси други способи да поддържа развиването на тениса у нас.

" За момента не наподобява доста добре (шансът да играе в София б.р.), решили сме да играем Ротердам и Акапулко, знам, че може да е отчаяние, само че не виждам за какво би трябвало да има напрежение да играя в един частен шампионат ", съобщи Григор пред bTV.

" Не виждам за какво би трябвало да има толкоз доста напрежение върху мен да играя частен шампионат. Те отново ще ме видят. Защо би трябвало да вършим частен шампионат, в случай че можем да създадем нещо доста повече?

Да се даде късмет освен за АТР играчи, само че и за нашите си, за българите. Защо да не вършим повече Фючърси и Чалънджъри в България? Ако се оказва помощ, дано се оказва помощ по-правилния метод. ", сподели Григор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР