Григор Димитров срещу Жереми Шарди на живо по Mtel Sport

...
Григор Димитров срещу Жереми Шарди на живо по Mtel Sport
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Жереми Шарди на живо по Mtel Sport 1 и на ppv.mtel.bg

Григор Димитров против Жереми Шарди онлайн по Mtel Sport 1 и на ppv.mtel.bg

Mtel Sport 1 ще излъчи онлайн и втория мач на Григор Димитров от шампионата от сериите ATP Masters 1000 в Маями. Първата ни ракета излиза към 23:00 часа тази нощ в дуел от третия кръг против французина Жереми Шарди, като срещата може да се гледа в действително време и на платформата ppv.mtel.bg.

В първия си конфликт във Флорида Димитров надви в три сета против германеца Максимилиан Мартерер, а неговият конкурент изненада сънародника си Ришар Гаске след чиста победа в два сета. При триумф през днешния ден най-хубавият ни тенисист ще играе против спечелилия от конфликта сред Милош Раонич и Диего Шварцман.

Българинът има късмет да натрупа точки за международната класация в Маями, защото през предходната година загуби във втория кръг от аржентинеца Гуидо Пея. В половината на българина са още Марин Чилич и Хуан Мартин дел Потро, а Новак Джокови и тук отпадна рано от конкуренцията.

Тенис шампионатът в Маями е част от ATP тура от 1985 година и впечатлява с огромния награден фонд от общо съвсем 8 млн. $. Най-много трофеи имат Андре Агаси и Новак Джокович – по 6 извоювани финала, следвани от Роджър Федерер с 3 триумфа. Любопитна детайлност е, че испанецът Рафаел Надал в никакъв случай не е печелил купата в Маями като има на сметката си цели 5 изгубени финала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР