Григор Димитров ще започне в събота участието си на един

...
Григор Димитров ще започне в събота участието си на един
Коментари Харесай

Григор Димитров започва участието си в Куинс клъб, Лондон

Григор Димитров ще стартира в събота присъединяване си на един от обичаните си шампионат – този на тревните кортове в Куинс клъб, Лондон. Най-добрият ни тенисист реши да се включи от квалификациите, където негов противник в първия кръг ще бъде австралиецът Александър Вукич. Срещата е първа от програмата на централния корт, с начален час 13:00 наше време.

Това ще бъде първи двубой сред двамата, като спечелилият ще се класира за втория и заключителен кръг на пресявките, където ще срещне ветерана от Испания Фелисиано Лопес или французина Артур Риндернек.

Изключително любопитен би се оказал двубой сред Димитров и Лопес – двама някогашни първенци от шампионата. Българинът завоюва трофея в Куинс клъб през 2014 година, когато на финала победи точно Лопес. Испанецът пък стана първенец през 2017 година, като по пътя към трофея взе реванш и победи Димитров (на полуфиналите).

За Димитров това ще бъде първи дуел в сезона на трева. За последно българинът взе участие на „ Ролан Гарос “, където за повторно в кариерата си доближи до осминафиналите (отстъпи на Александър Зверев).

Миналата година в Куинс клъб Димитров отпадна във втория кръг, претърпявайки проваляне от Ботик ван де Зандшулп. Шампион в шампионата през последните две години е Матео Беретини.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР