Григор Димитров ще започне участието си на Мастърс турнира в

...
Григор Димитров ще започне участието си на Мастърс турнира в
Коментари Харесай

Програма за четвъртък: Димитров стартира участието си в Мадрид


Григор Димитров ще стартира присъединяване си на Мастърс шампионата в Мадрид още в четвъртък с мач на двойки. Българинът ще си партнира с Алекс де Минор, а техни противници са американските експерти при тандемите Натейниъл Ламънд и Джаксън Уитроу.

Двубоят е втори на корт №6 като преди този момент в 12 часа на него излизат Роман Сафиулин и Николас Джари.

За Григор това ще бъде четвърти шампионат през годината, в който играе на двойки. В Ротердам си партнираше с Никола Маю, а в Индиън Уелс и Монте Карло с Хуберт Хуркач.  В досегашните три участия той има две победи.

Любопитен факт е, че Димитров и Де Минор трябваше да играят между тях в Барселона, само че българинът се отдръпна поради болест. Двамата имаха една среща на сингъл през сезона – на четвъртфинал в Ротердам, където Григор избави два мачбола за трагичната победа.

При възможна победа над американците българо-австралийския дует ще срещне във втори кръг спечелилите от мача Джейми Мъри/Майкъл Винъс – Раджийм Рам/Джо Солсбъри.

Бившият №3 в света би трябвало да започва присъединяване си на сингъл ден по-късно, в петък, с мач против французина Грегоар Барер.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР