Григор Димитров ще събере семейството и близките си на парти

...
Григор Димитров ще събере семейството и близките си на парти
Коментари Харесай

На Григор Димитров му предстои голямо тържество

Григор Димитров ще събере фамилията и околните си на празненство в Монте Карло по случай 31-вия си рожден ден на 16 май.

Първата ни ракета разкри това пред своите 1 милион почитатели, откакто в трети следващ шампионат загуби от Стефанос Циципас.

В прочувствено известие до своите почитатели Гришо показа: " С всяка минала седмица се приближаваме до задачата. Благодаря на уредниците на Мастърса в Рим за страхотното събитие и на публиката, че беше една от най-хубавите, които в миналото съм чувал. Скандиранията бяха неописуеми. Благодаря! Сега се насочваме към у дома, с цел да отпразнуваме рождения ми ден “.

На кортовете в Монте Карло българската звезда ще се готви за започващия на 22 май " Ролан Гарос “, на който отива в супер форма. Отгоре на всичко той има да пази едвам 10 точки, защото предишния сезон бе спрян още в I кръг от Маркос Гирон (САЩ). Най-доброто класиране на Григор от 11-те му участия в Париж е 1/8-финал през 2020 година

В Княжеството след почивка с приятелки към този момент се прибра и гаджето на нашето момче – Лолита Османова. Първата й работа беше да гушне котката си и да възобнови тренировките във фитнеса. " Връщам се към рутината “, написа тя, а след това под същия наслов разгласява фотография край басейна и стана ясно, че се майтапи с " натоварената си стратегия “.

28-годишната рускиня подкара и обичаното си алено ферари, което назова " моето бонбонче “. Лола сподели и чашата с корона, от която пие кафе. " Каквато е душата ми, такава е и чашката “, заключи Османова, която даже в обществените мрежи си е поставила название Кралица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР