Григор Димитров ще бъде в звездната компания на бившия №1

...
Григор Димитров ще бъде в звездната компания на бившия №1
Коментари Харесай

Григор в отбор с Джокович и Сабаленка за Световната тенис лига

Григор Димитров ще бъде в звездната компания на някогашния №1 в света Новак Джокович и финалистката от Финалния шампионат на WTA Арина Сабаленка на Световната тенис лига, която ще се организира в Дубай сред 19 и 24 декември. Най-добрият български тенисист ще е част от тима на Соколите, в който попадна и Паула Бадоса.

Първото издание на атрактивната конкуренцията ще включва 18 от водещите състезатели в Тура и ще се организира в " Кока Кола Арена ".

Каните ще бъдат предвождани от международната №1 при дамите Ига Швьонте, а нейни съотборници ще бъдат Феликс Оже-Алиасим, Гаел Монфис, финалистката от “Уимбълдън ” 2014 Южени Бушар, трикратната шампионка от Шлема на двойки Саня Мирза.

В тима на Ястребите са Александър Зверев, който се завръща от травма, първенецът от US Open 2020 Доминик Тийм, тазгодишната шампионка от “Уимбълдън ” Елена Рибакина и някогашната №2 в света Анет Контавейт.

Финалистът от “Уимбълдън ” Ник Кирьос предвожда отбора на Орлите, в който попадат още шампионката от US Open 2019 Бианка Андрееску, експертът на двойки Рохан Бопана, финалистката от Финалите на WTA Каролин Гарсия и неотдавна прекратилият кариерата си Андреа Сепи.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР