Григор Димитров се изправя срещу Давид Гофен в ключов мач

...
Григор Димитров се изправя срещу Давид Гофен в ключов мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров срещу Гофен в битка за място на полуфиналите

Григор Димитров се изправя против Давид Гофен в основен мач от финалите на АТП в Лондон. При победа българският тенисист ще си подсигурява първото място в група " Пийт Сампрас " и ще стане вторият полуфиналист в шампионата след Роджър Федерер.

Българинът завоюва първия си дуел против Доминик Тийм, като надделя австриеца за 2.20 часа – 6:3, 5:7, 7:5. Гофен се оправи със международния №1 Рафаел Надал в най-дългия мач от началото на конкуренцията – 7:6 (5), 6:7 (4), 6:4 за 2 часа и 48 минути.

" Дневник " следи дуела в действително време посредством пратеника си в британската столица.

Ключови моменти 15:51Димитров има отлични индикатори в директните мачове с Гофен. На равнище " АТП " двамата са се срещали четири пъти, а българинът е излизал победител в три от тях. Те изиграха три мача между тях през 2017 година Първият беше на четвъртфиналите в Австралия, когато българинът реализира безапелационен триумф с 6:3, 6:2, 6:4. Десетина дни по-късно двамата се срещнаха във финала на шампионата в София, извоюван от Димитров със 7:5, 6:4. На идващия шампионат от календара - в Ротердам, белгиецът се наложи в четвъртфиналите с 6:4, 1:6, 6:3 и реализира първата си победа против този противник.

Всичко, което би трябвало да знаете за: ATP финалите в Лондон (54)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР