Григор Димитров продължава със силните си игри от началото на

...
Григор Димитров продължава със силните си игри от началото на
Коментари Харесай

Какво трябва да се случи, за влезе Григор Димитров отново в топ 10

Григор Димитров продължава със мощните си игри от началото на годината и го потвърждава на Miami Open, където съумя да доближи до полуфиналите.
 Григор Димитров на Miami Open - трагичната победа на българина над Хуберт Хуркач
Драма и счупена ракета в корта - Григор Димитров ще играе против Алкарас

Мачкай, Гришо

Но с цел да се случи това, най-хубавият български тенисист трябваше да надскочи себе си и да се оправи със международния номер две Карлос Алкарас.

Е, за изненада на мнозина специалисти Димитров освен победи испанеца, само че го направи по безапелационен и доминантен метод с 6-2, 6-4.
 Снимка 659066

Григор Димитров несъмнено имаше един от най-хубавите си дни на корта, тъй като съвсем всичко му се получаваше. Доказателство за това е освен крайният резултат, само че и видеата с негови отигравания, които биват споделяни в обществените мрежи.

Някои от отиграванията на българина бяха толкоз положителни, че даже самият той се изненадваше от тях и обстоятелството, че са се получили по съвършения метод. А за Алкарас не оставаше нищо друго, с изключение на спортсменски да ръкопляска на Димитров за проявеното майсторство.

Утре, 30 март, Григор Димитров ще се изправи против Александър Зверев в спор за място на финала. Като още веднъж на хартия българинът ще бъде всичко друго, само че не и любимец, тъй като загуби последните си седем последователни мача против Зверев, като има единствено една победа, пише Tennis Majors. Но това е на хартия, добре че мачовете се играят на корта.

Всъщност мачът на Димитров против Зверев ще отвори една голяма опция за българина. В момента Григор Димитров е под номер 12 в света, само че в случай че победи Зверев и доближи финала на Miami Open - той ще влезе още веднъж в топ 10 .
 Новак Джокович и решението му да се раздели с треньора си Горан Иванишевич
След 6 години дружно - Новак Джокович се раздели с треньора си

Сърбинът желае да се върне на победния път

Сред най-хубавите 10 в света на тениса Григор не е попадал от 2018 година, само че надали има някой, който да се съмнява, че не заслужава и не може още веднъж да бъде там. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР