Григор Димитров преживя огромен малшанс на тазгодишния Уимбълдън, след като

...
Григор Димитров преживя огромен малшанс на тазгодишния Уимбълдън, след като
Коментари Харесай

Страхотни новини: Григор поднови тренировки и потвърди, че скоро се завръша в Тура!

Григор Димитров претърпя голям малшанс на тазгодишния Уимбълдън, откакто се контузи при осъществяване на сервис по време на дуела си от първия кръг против Стийв Джонсън. Първата ни ракета имаше цялостно надмощение над американския си противник и схемата беше доста удобно устроена за него, само че шансът му обърна тил и той нямаше по какъв начин да продължи присъединяване си, тъй като получи неприятна контузия в региона на бедрото. Изглежда обаче, че здравлословното положение на Гришо се усъвършенства с всеки минал ден и през днешния ден се появиха фрагменти по какъв начин най-хубавият български тенисист тренира в компанията на Феликс-Оже Алиасим.



Двамата се приготвят на твърдите кортове в комплекса " Monte Carlo Country Club ", където обичайно се организира клей конкуренцията от сериите " Мастърс ". Наскоро Димитров изрази желание да направи противоположната си поява в Тура на ATP 500 шампионата във Вашингтон (30 юли - 7 август), а канадецът още на следващия ден ще замине за Нюпорт, където ще се включи с " уайлд кард " в последното тревно съревнование за 2022-ра. Малко по-късно самият Григор качи обява в обществените медии, посредством която твърди феновете си, че нещата се развиват отлично и не след дълго ни следва още веднъж да се любуваме на изявите на хасковлията.

" Хубаво е да прекарам малко време вкъщи. Нуждая се от малко отмора и време за възобновяване на контузията в крайници, само че ще се завърна напълно скоро на корта. Благодаря на всички за поддръжката и известията " - написа международният номер 21 в своя формален Instagram профил.
View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР