Григор Димитров отпадна на полуфинал от Рафаел Надал в 5-сетов

...
Григор Димитров отпадна на полуфинал от Рафаел Надал в 5-сетов
Коментари Харесай

Григор: Усещам, че съм направил решителната крачка

Григор Димитров отпадна на полуфинал от Рафаел Надал в 5-сетов конфликт в миналогодишното Открито състезание на Австралия, а през този сезон първата ни ракета отново ще опитва да се показа на равнище в Мелбърн, написа " Канал 3 ".

Вчера Григор разбра, че започва против квалификант, а при превъзмогване на първия кръг, ще премери сили против конкурент,  който е преодолял пресявките.

„ Зареден съм със самочувствие и чувствам, че съм направил решителната крачка. Краката ми се усещат добре и остава всичко това да се придвижи на корта “, сподели Гришо.

На въпроса дали ще може да победи с първи трофей от Големия шлем, Димитров показа: „ Когато се отвори сходна опция, би трябвало да си в положение да я сграбчиш. “

На осминафинал най-хубавият ни тенисист има късмет да срещне Ник Кирьос, откогото загуби на полуфинал в Бризбейн.

„ Беше доста забавен дуел. Мислех, че нещата са под мой надзор, само че след първия сет всичко ми се изплъзна от ръцете “, съобщи международният № 3.

„ Ник направи няколко удара и си върна самочувствието, а и стартира да сервира необикновено. Правех всичко по силите си, с цел да влизаме в разигравания, само че нямаше доста такива. Разбира се, той заслужаваше. Това е страховит старт на годината за него и той един от кандидатите “, сподели българинът.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР