Григор Димитров освен като най-добрия български тенисист, се прочу и

...
Григор Димитров освен като най-добрия български тенисист, се прочу и
Коментари Харесай

Родителите на Гришо скочиха срещу Мадалина: Ходи с нея, но не я искаме за снаха! (виж още + СНИМКИ)

Григор Димитров с изключение на като най-хубавия български тенисист, се прочу и като топ ухажор. През леглото на Гришо минаха някои от най-красивите дами в света като се стартира от Мария Шарапова, минем през Никол Шерцингер и Лолита Османова, та стигнем до актуалната - Мадалина Ганеа.

И постоянно, с която и дама да е бил, фамилията му е одобрявало връзките му и ги е подкрепяло. Сега обаче ситуацията е радикално друго, а близки до Димитров разкриха, че родителите му са ужасени. Те не криели страха си, че синът им, който явно е полудял по знойната и изкусителна румънка, ще се подлъже да й постави брачна халка. А това е нещо, с което за нищо на света нямало да се съгласят.

Преди дни Григор беше в Италия с Мадалина, с цел да я придружи на връчването на премиите на кино фестивал, където тя получи приз за ролята си в " Страх в дълбокото ". През цялото време, до момента в който бяха дружно, Гришо и Мадалина седяха прегърнати и изглеждаха по този начин опиянени един от различен, както не сме го виждали с друга, даже с Шенцингер.

Лошата популярност на Мадалина обаче, която е " натръшкала " дузина известни по света мъже, кара родителите на хасковлията да настръхват. Двамата били безапелационни, че в случай че синът им се ожени за нея, тя ще го съсипе.

" Нека да вървят, да се забавляват, само че да мисли с главата си, тъй като за снаха не я желаеме ", съвсем обезверени били хората.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР