Григор Димитров не е излизал на корта от края на

...
Григор Димитров не е излизал на корта от края на
Коментари Харесай

Григор Димитров разкри защо е пропуснал последните няколко турнира

Григор Димитров не е излизал на корта от края на юни насам, когато се отхвърли от мача си против Стив Джонсън на Откритото състезание на Англия заради травма, а в изявление за стрийм канала на Citi Open призна и повода за последвалите отводи от надпревари.

„ Взех си добра отмора – може би една от първите, в които в действителност си починах. Чувствах се доста добре за към 10 дни. Имах доста противен мач на Уимбълдън, получих контузия. В такива моменти би трябвало да слушаш тялото си – желаех да обърна тези отрицателни мисли и усеща, които ме спохождаха в нещо по-позитивно и вълнуващо. Казах си „ Вземи си малко време, виж по какъв начин се чувстваш “, сподели българинът, представен от Sportal.

В момента „ Гришо “ заема 18-тото място в ранглистата на ATP и възнамерява да се завърне на корта точно на въпросния шампионат в Съединени американски щати.

През годините Димитров постоянно си е патил от травми, които са го лишавали от отлични благоприятни условия за продобиване на разнообразни титли. Последната му купа даже датира от 2017 година и то от „ Мастърс “ шампионата в Синсинати. Общо той има 8 оценки, като последният му край бе през 2018 година в Ротердам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР