Григор Димитров научи жребия си за турнира от сериите АТР

...
Григор Димитров научи жребия си за турнира от сериите АТР
Коментари Харесай

Гришо научи жребия си за турнира в Барселона

Григор Димитров научи жребия си за шампионата от сериите АТР 500 идната седмица в Барселона. Топ ракетата ни се показа на доста високо равнище на " Мастърс " -а в Монте Карло и доближи полуфиналите, където имаше всички шансове да реализира поврат против Алехандро Давидович Фокина, само че позволи проваляне и ще би трябвало да се " рестартира " за конкуренцията в каталунската столица.

Там той е 14-и подложен в главната скица и почива по право в първия кръг, а във втория ще се изправи против спечелилия от дуела Маркос Хирон - Федерико Кория.
 Григор Димитров загуби борбата за финала в Монте Карло
Григор Димитров загуби борбата за финала в Монте Карло

Българинът отстъпи на Алехандро Фокина с 2-1 сета

На осминафиналите пък можем да гледаме конфликт с лидера в схемата Стефанос Циципас, стига той да преодолее първото си затруднение в Барселона - Иля Ивашка или Педро Мартинес.

Димитров не е играл в Барселона от 2019 година, когато победи Фернандо Вердаско във втория кръг, а на осминафиналите отпадна от Николас Жари. Най-доброто му достижение от петте му предходни участия в Каталуния е четвъртфинал през 2018-а, когато отстъпва на Пабло Кареньо Буста, а преди този момент отстрани Жил Симон и Малек Жазири.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР