Григор Димитров направи интересен коментар по време брифинга си вчера

...
Григор Димитров направи интересен коментар по време брифинга си вчера
Коментари Харесай

Григор Димитров: Има защо да ревнувате Шарапова от мен

Григор Димитров направи забавен коментар по време брифинга си през вчерашния ден след втория триумф на Откритото състезание на Франция. Един от репортерите го попита какво прави някогашната му другарка Мария Шарапова.

" Надявам се, че ще приемете един въпрос отвън главната тематика ", сподели журналистът след триумфа на Димитров над Андрей Мартин. " Поддържате ли към момента контакт с Мария Шарапова? Знам, че поехте по разнообразни пътища, само че постоянно съм ви завиждал “. Григор се засмя и сподели шеговито: " Още може да ревнувате ".

" Тя е добре, постоянно сме поддържали добра другарска връзка. Надявам се, че я следвате в Instagram – може би тогава ще знаете какво прави. Не се безпокоя за нея. Мисля, че тя е на положително място, на добър стадий от живота си ", сподели Григор.

" Тя е подобен вид човек, който може да направи мъчно решение и подобен преход ", сподели Димитров по отношение на отказването от тениса на Шарапова. " Искаше ми се да мога да ви споделя повече ", показа с усмивка първата ни ракета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР