Григор Димитров може да не си идва често в България,

...
Григор Димитров може да не си идва често в България,
Коментари Харесай

Какво развълнува Григор Димитров

Григор Димитров може да не си идва постоянно в България , само че всяко свое посещаване сигурно помни като доста прочувствено. Преди дни тенисистът бе в родния си град Хасково, а идната дестинация от визитата му в родината се оказа Перник. Вероятно изненадващо за мнозина, само че единствено на пръв взор.

Григор посети дом за деца със специфични потребности в града и показа няколко фотоси от срещата си в тях. Сподели и прочувствено обръщение със своите над 850 хиляди почитатели в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на Яну 29, 2019 в 9:43 PST

" Очаквах с неспокойствие пътуването ми до Перник, с цел да посетя тези невероятни деца, само че не чаках да си потегли толкоз въодушевен. Тяхната мощ, непрестанни усмивки и смях направиха това най-страхотния миг от годината за мен до момента . "
 Григор Димитров, едно Lamborghini и по какъв начин разпуска след подготовка
Гришо и високите скорости

Това момче има бензин в кръвта

" Подобни прекарвания ме карат да съм признателен за свободното време през сезона. Вече нямам самообладание за идващия път, когато ще видя всички мои нови другари и невероятните хора, които са отдали живота си да оказват помощ на други ", добави Димитров под фотосите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР