Григор Димитров късно снощи претърпя поражение от Александър Зверев в

...
Григор Димитров късно снощи претърпя поражение от Александър Зверев в
Коментари Харесай

Футболист №2 на България за 2022-ра година подкрепи на живо Григор в мача му срещу Зверев

Григор Димитров късно нощес претърпя проваляне от Александър Зверев в последния осминафинален дуел при мъжете на тазгодишния Ролан Гарос, с което присъединяване на първата ни ракета в Париж завърши. Сблъсъкът се разви надалеч от упованията на мнозина за оспорвана борба във вечерната сесия на централния корт " Филип Шатрие ", откакто българинът по този начин и не съумя да разгърне цялостния си капацитет в хода на срещата и отстъпи в поредни сетове пред олимпийския златен медалист, който продължава напред в конкуренцията и ще опита да се класира на трети следващ полуфинал във френската столица.

Гришо пък надалеч не беше лишен от сериозна поддръжка по трибуните за мача си, като нееднократно феновете по трибуните застанаха зад тила му, аплодирайки го при всяко печелившо отиграване, в старанието си да го вдъхновят към постигането на поврат. Същевременно стана ясно, че и една от най-големите млади спортни очаквания у нас - Илия Груев-младши, също е участвал на корта с концепцията да поддържа Димитров онлайн от трибуните на " Филип Шатрие ".

23-годишният Груев все още е измежду най-хубавите и обещаващи български футболисти по интернационалните терени и поради значимия си статут за клуба на " Вердер " (Бремен) в Германия, за който взе присъединяване в общо 31 мача от постоянния сезон 2022/23г. на немската " Първа Бундеслига ", неслучайно беше почетен с наградата за второ място в класацията за " Футболист на годината на България " през 2022-ра година, оставайки само зад Кирил Десподов. Родният ни национал, който има шест срещи за представителния отбор на страната ни, разгласява снимков материал в акаунта си в обществената мрежа Instagram, че е участвал на дуела на Григор, като бе поставил и българския трикольор на фона на фрагментите си от осминафиналната битка на Ролан Гарос.





Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР