Григор Димитров изпрати един много успешен сезон на трева зад

...
Григор Димитров изпрати един много успешен сезон на трева зад
Коментари Харесай

Звездите се събират в Торонто: Григор в компанията на Джокович, Алкарас и много други

Григор Димитров изпрати един доста сполучлив сезон на трева зад тила си, в който доближава до 1/4-финалите в Куинс и 1/8-финалите на Уимбълдън, постигайки общ баланс от 7 победи и 2 загуби. Така първата ни ракета може да бъде оптимист за конкуренциите в Северна Америка, където няма да има съвсем никакви точки за отбрана и е с всички шансове да се завърна напълно скоро назад в международния топ 20.

Както към този момент стана ясно, то Григор възнамерява да се завърне в Тура за ATP 500 надпреварата във Вашингтон, което започва на 31 юли, а през вчерашния ден излезе и листата за Канадския Мастърс ( 7-13 август), където напълно предстоящо също попада името на най-хубавия български тенисист.

Тази годна е ред на Торонто да бъде хазаин на събитието, което е добра вест за Димитров, който е достигал до 1/2-финалите в най-големия канадски град, до момента в който в Монреал в никакъв случай не е прекосявал втория кръг. Любопитното е, че все още нито един представител на топ 40 не е пропуснал да подаде поръчката си за присъединяване, като единствените въпросителни стоят към Ник Кирьос, Марин Чилич и защитаващия първенец Пабло Кареньо Буста, тъй като всеки един от тях е имал извънредно лимитирани изяви в шампионатите през този сезон.

Новак Джокович пък възнамерява да се завърне в Канада за пръв път от пет години насам, само че да не забравяме, че проектите му могат да се трансформират, в случай че завоюва купата на Уимбълдън и реши да си вземе по-дълга отмора. Този вид обаче като че ли не стои пред Карлос Алкарас, който до момента в никакъв случай не е играл в Торонто и несъмнено ще желае да заличи спомените си от своето миналогодишно присъединяване в Монреал, когато беше надвит от Томи Пол още в първия си мач.

Пълен лист на участниците в Торонто:

ATP1000 Toronto entry list (main draw + alternates)
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР