Григор Димитров има възможност да бъде една от големите риби

...
Григор Димитров има възможност да бъде една от големите риби
Коментари Харесай

Матс Виландер: Гришо вече не толкова млад, а титла от Големия шлем така и не идва...

Григор Димитров има опция да бъде една от огромните риби в аквариума след отдръпването на тримата огромни в тениса, само че би трябвало да се засилва, и то бързо.

Това съобщи носителят на седем трофеи от Големия шлем Матс Виландер в изявление, предоставено от " Евроспорт " на сътрудниците от " Дневник ".

На въпрос дали българинът е кадърен да заеме централно място след отдръпването на Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович шведът дава отговор: " На доктрина е допустимо, само че няма да му е по никакъв начин елементарно. След него идват доста надарени играчи като Зверев, Тийм, Шаповалов и Кириос. Титлата от финалите на ATP го извежда едни гърди напред до известна степен, само че Григор би трябвало да работи още, с цел да увеличи престижа си по отношение на играчите от по-младото потомство ".

" Много време гледахме на него като на млад гений, чиято първа купа от Големия шлем е тъкмо зад ъгъла. Само че младият гений към този момент въобще не е толкоз млад, а купата по този начин и не идва. Вече е на 27 години, няма чак толкоз доста време пред себе си ", продължава Виландер.

 Григор Димитров не можа да се опълчи на Стан Вавринка и завърши с US Open 2018
Григор Димитров не можа да се опълчи на Стан Вавринка и завърши с US Open 2018

Българинът имаше своите шансове в третия сет, само че не си повярва
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР