Григор Димитров и Яник Синер проведоха шампионска тренировка на централния

...
Григор Димитров и Яник Синер проведоха шампионска тренировка на централния
Коментари Харесай

Григор Димитров проведе тренировка с Яник Синер в София


Григор Димитров и Яник Синер организираха шампионска подготовка на централния корт в „ Арена Армеец “ преди началото на формалните мачове в понеделник.

Носителят на купата от 2017 и спечелилият от последните две издание са най-очакваните състезатели от българската аудитория.

В неделя и двамата дадоха конференции, като италианецът разяснява опцията за възможен техен конфликт на полуфиналите:

„ Всички знаят какъв брой добър е като състезател, показвал го е към този момент доста пъти. Винаги е особено, когато играеш вкъщи. Ще е хубаво и за публиката. Със сигурност ще е един от моментите на седмицата. Това е вашият №1, кумир за доста хора, тъй че е хубаво да го забележим още веднъж тук. Поддържаме положителни връзки отвън корта. Има дълъг път до полуфиналите, всекидневно в такива шампионати не знаеш какво ще се случи. Надявам се, че и двамата ще стигнем до този мач, само че не мисля за това – съсредоточвам съм върху мача си от първи кръг. “

Най-добрият български тенисист също уточни , че все още погледът му е ориентиран само върху първия му мач, само че изрази убеденост, че е кадърен още веднъж да стигне до трофея: „ Печелил съм против всички, които са в шампионата. “

Бившият №3 стартира акцията си в София против Микаел Имер или Иля Ивашка, до момента в който лидерът в схемата чака във втори кръг Нуно Боргес или квалификант.

(Снимка: Sofia Open/LAP.bg)
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР