Григор Димитров и Серина Уилямс никога не са криели приятелските

...
Григор Димитров и Серина Уилямс никога не са криели приятелските
Коментари Харесай

Беше жестоко: Григор и Серина Уилямс отидоха заедно на концерт на The Weeknd

Григор Димитров и Серина Уилямс в никакъв случай не са криели другарските взаимоотношения между тях, като не пропущат опция да се пошегуват един с различен в обществените мрежи или да прекарат свободно време дружно. Приятелството посред им датира от повече от 10 години, когато двамата упражняват едновременно в академията на френския експерт Патрик Муратоглу и оттова насетне развиват близки връзки, които траят и до през днешния ден.

Преди няколко седмици двамата се разходиха дружно из Лондон по време на Откритото състезание на Англия, а сега са в очакване на старта на сезона на твърди кортове в Северна Америка. Родният ни представител към този момент се намира във Вашингтон, където му следва да открие своето " американско лято " и да изиграе първия си дуел от Уимбълдън насам. Преди да започва присъединяване си на Citi Open обаче, българинът реши да посети концерт в американската столица на един от обичаните си реализатори, а точно канадската поп звезда The Weeknd.

Най-добрият ни тенисист разгласява серия от видеа в профила си в Instagram, изразявайки какъв брой мощно е впечатлен от атмосферата, откакто добави надпис: " Беше грубо! ". По време на някои от клиповете се вижда, че компания на хасковлията вършат именитите американки Серина и Винъс Уилямс, което се удостоверява и от оповестеното стори на по-малката от двете сестри, на което тя се забавлява по време на осъществяването на най-големия шлагер на The Weeknd - песента " Blinding Lights ", която стана ария номер едно за всички времена в музикалните ранглисти на Billboard.

— griglobal (@griglobal1)

— griglobal (@griglobal1)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР