Григор Димитров и Лолита Османова, изглежда, отново са заедно. Най-добрият

...
Григор Димитров и Лолита Османова, изглежда, отново са заедно. Най-добрият
Коментари Харесай

Изненада! Гришо и Лолита пак се събраха

Григор Димитров и Лолита Османова, наподобява, още веднъж са дружно. Най-добрият ни тенисист и рускинята са напът да дадат втори късмет на любовта си, оповестява " България през днешния ден ".

Двамата се разделиха доскоро повече от година, като мнозина считат, че повода за това бе румънската хубавица Мадалина Геня. Гришо изкара гореща спекулация с обилната мацка за няколко месеца, само че през лятото постави завършек на връзките си с нея. След това се концентрира над кариерата си и не е забелязван с жена до него.

За това, че Гигор и Лолита са напът да се съберат, приказват два обстоятелството. Османова прекара зимата в Дубай. Димитров бе там на два пъти напоследък.

Първо в края на 2023-та за присъединяване си в показателен шампионат, когато с него бяха и родителите му. След това реши да прекара в емирството и ваканцията си след " Аустрелиън Оупън ". Макар тогава да не беше сниман в компанията на Лолита, почитателите му започнаха да се питат дали тя не е повода българският тенисист да е в Дубай.

Сега слуховете, че двамата още веднъж са дружно, ще станат още по-силни. Красивата рускиня дебаркира в Индиън Уелс, където през вчерашния ден стартира шампионатът от сериите " Мастърс ", в който Григор взе участие. Османова сама се означи от там върху фотография на печащо се барбекю. Надали е пропътувала дистанцията единствено с цел да се види с приятелите си съветски тенисисти. Вече има догатки в туитър, че ще я забележим в ложата на Гришо по време на мачовете му в шампионата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР