Григор Димитров и Андрей Рубльов от години имат репутацията на

...
Григор Димитров и Андрей Рубльов от години имат репутацията на
Коментари Харесай

Рубльов към Григор Димитров: Почти се влюбих в теб


Григор Димитров и Андрей Рубльов от години имат репутацията на двама от най-забавните играчи в мъжкия тур. Поредното доказателство за това бе видеото, което през днешния ден двамата снимаха за Instagram страницата на Мастърс шампионата в Монте Карло. В него те загатнаха за нещо любопитно, което почитателите ще видят скоро.

„ За всички почитатели и хора по света. Днес с Андрюша се забавлявахме доста. Ще им кажеш ли какво правихме? “ – стартира първата ни ракета. „ Почти се влюбих в теб “ – отговори шеговито Рубльов след къса пауза.

„ Поиграхме малко тенис, който ще видите скоро “ – сподели още международният №6, а Димитров добави „ Поиграхме малко демодиран тенис. В момента сме на снимачната площадка. Продължавайте да ни следите и скоро ще ви покажем това, което направихме тук. Благодаря на всички ви “.

Григор Димитров ще играе против Бен Шелтън в първи кръг, до момента в който Рубльов ще стартира непосредствено от втората фаза, където чака Марк-Андреа Хюслер или Жауме Мунар. Първата ни ракета взе участие и в шампионата на двойки дружно с Хуберт Хуркач, като на следващия ден двамата ще се изправят против Стефанос Циципас и брат му Петрос.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР