Григор Димитров демонстрира превъзходен тенис в откриващия си двубой на

...
Григор Димитров демонстрира превъзходен тенис в откриващия си двубой на
Коментари Харесай

Четвъртфиналист oт тазгодишния Уимбълдън очаква Григор в следващия кръг на US Open

Григор Димитров показва великолепен тенис в откриващия си дуел на US Open и не остави никакви шансове на Стив Джонън. Българинът не загуби нито един път подаването си в хода на срещата, надделявайки с 3:0 сета и по този начин продължи към втория кръг, където му следва среща с различен локален представител, а точно Брендън Накашима. 

21-годишният състезател също завоюва срещата си в поредни елементи, откакто се оправи с квалификанта Павел Котов - 7:6(4) 6:2 6:2. Накашима e един от най-ярките гении от новата генерация състезатели в международния тенис и сега се намира на 56-та позиция в международната ранглиста. Американецът обаче трябваше да се намира надалеч по-високо в ранглистата, защото доближи до четвъртфиналите на Уимбълдън, където отстъпи в пет сета на Ник Кирьос. Младокът до момента няма нито една купа на равнище ATP, само че може да се похвали с два финала на твърди кортове и още три трофея от сериите Чаланджър.

До момента Димитров и Накашима са се срещали единствено един път, като първата ни ракета се наложи с рутинното 6:4 6:3 на тазгодишния Мастърс в Рим. Предстоящият дуел пък ще се организира този четвъртък, а още на следващия ден вечер ще разберем по кое време ще е неговият начален час.

The Bulgarian puts up a comprehensive performance
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР