Грешно отсъждане по време на съботния мач на дубъла на

...
Грешно отсъждане по време на съботния мач на дубъла на
Коментари Харесай

Търпението на Реал М спрямо съдийството се изчерпа след фрапантен гаф в мач на дубъла

Грешно присъждане по време на съботния мач на дубъла на е предиздвикало клуба да се съвземе съществено със съдийството в, оповестява “Марка ”. В дуела на Реал Мадрид Кастийя против Реал Баломпедика Линенсе (1:1) от трета дивизия домакините бяха лишени от попадение след сериозна неточност на страничния съдия. Той подвигна флага за засада на, каквато, както се вижда от фотографията, нямаше.
 Реал Мадрид Кастийя
Според “белите ” това е следващ очевиден гаф на реферите в ущърб на дубъла на мадридчани, заради което те ще сезират персонално президента на Испанската футболна федерация Луис Рубиалес. Отделно ще бъде пуснаха тъжба до шефа на съдиите Медина Канталехо. От “Бернабеу ” ще желаят да чуят пояснение за зачестилите съгласно тях случаи на такива неточности.

Има спекулации, че въпросното неодобрение на Реал е за да бъдат респектирани съдиите и по този начин да защитен първият тим, който се бори за купата в Ла Лига.

Начело на Реал Мадрид Кастийя е Раул Гонсалес, а отборът е чак 10-и в шампионата си. Албасете и ФК Андора на Жерард Пике са с на-големи шансове за първото място.
 Гласеният за Реал Мадрид Раул се похвали с 1000 дни като треньор Гласеният за Реал Мадрид Раул се похвали с 1000 дни като треньор
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР