Граймс е категорична, че не харесва думата майка и не

...
Граймс е категорична, че не харесва думата майка и не
Коментари Харесай

"Не харесвам думата майка": Граймс с нови странни разкрития

Граймс е безапелационна, че не харесва думата " майка " и не желае двете ѝ деца да я назовават по този начин. Граймс описа особено за VOGUE, че синът ѝ знае това и не употребява думата " майка ", а ѝ казвал Клер. Истинското име на певицата е Клер Елиз Бушер, а изявлението ѝ породи много мнения.

Много потребителки в нета скочиха на половинката на Илон Мъск, само че Граймс не се преценява с мнението на хората. Най-малкото вижте какъв брой ексцентрична е певицата! 

Виж още: Ето къде стават чудесата: Директно от спалнята на Мирела 

Все отново певицата споделя, че раждането я е трансформирало като човек, като актьор и жена. " Мисля, че появяването на детето ми беше като артистично прераждане за мен ", споделя Граймс, която добавя, че още не усеща думата " майка ". 

По-рано тази година стана ясно, че Граймс и Илон са станали родители за повторно. 33-годишната Граймс описа пред сп. " Vanity Fair ", че щерка им е родена през декември 2021 година, само че от сурогатна майка. Певицата показа, че тя и Илон са се тормозили от вероятни затруднения, по тази причина потърсили сурогатна майка. Звездата описа пред изданието, че първата ѝ бременност протекла с затруднения.

Виж още: Антъни от Queer Eye ще се омъжва! Ето кой е годеникът му 

Припомняме, че  първото дете на двойката – момченце, се роди през май 2020 година, а името му провокира истински безпорядък в нета. Момченцето се споделя X АЕ A-12, само че го назовават Х. През есента Мъск заяви, че с Граймс живеят в обособени къщи и са разграничени.

Виж още: Ново звездно бебе? Николета Лозанова със чудноват намек 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР