Гръцко манастирско вино от 1550 година ще пият гостите на

...
Гръцко манастирско вино от 1550 година ще пият гостите на
Коментари Харесай

Пловдивчанка чака приз от Мисис Дама на годината

Гръцко манастирско вино от 1550 година ще пият гостите на " Мисис Дама на ​годината " довечера. Конкурсът ще се организира в столичен хотел. Сред призьорките е и пловдивчанката Велина Евтимова, която работи в локална козметична компания. В 11 категории ще бъдат раздадени статуетки, които са направени в Австрия, съобщи пред " Марица " уредникът на състезанието Меги Савова.

Наградите " Мисис Дама на годината " се връчват от 2009 година „ Това не е следващият конкурс за хубост, не е съревнование. Идеята на премиите е да бъдат открити тези дами на днешния ден, известни или не толкоз, които сами построяват своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме поради това, което сами са създали, а не известни като „ половинката на някой “. Те са майки, те са приятелки, те са настоятелен сътрудници, те създават богатствата ни, те основават работни места, самопризнание за това, че сами са построили свое лично име в обществото “, съобщи Савова.

Наградата " Мисис Дама на годината " нормално се връчва при започване на пролетта - през март, само че поради ограниченията против COVID-19 състезанието бе преместен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР