Гръцкият политик Янис Варуфакис, който е бивш министър, е със

...
Гръцкият политик Янис Варуфакис, който е бивш министър, е със
Коментари Харесай

Бивш гръцки министър със счупен нос след побой

Гръцкият политик Янис Варуфакис, който е някогашен министър, е със строшен нос и голям брой натъртвания и охлузвания, откакто е бил атакуван и удрян с ритници. Инцидентът е станал пред ресторант в столицата Атина към 21:30 часа в петък, заяви Greek reporter.

Варуфакис е бил нападнат от петима мъже. Гръцките медии отразяват побоя, като прецизират, че той е някогашен финансов министър от „ Сириза “ и сегашен народен представител и общоприет секретар на лявата партия МеРА25.

Правителствен представител остро осъди нападението и даде обещание наказване за отговорните.

Името на Янис Варуфакис не за първи път се загатва по отношение на произшествия. Преди 4 година той е имал спречкване по време на инспекция на френската гранична полиция на парижкото летище Роаси и е бил спрян за малко. Поводът е бил, че Варуфакис е нападнал вербално един от граничните служители на реда и го е обвинил в корист с власт.

Според източници Варуфакис, който е пътувал с елементарен паспорт, е признал, че е бутнал служител на реда, само че е споделил, че той заемал доста място. След малко прекъсване и взимане на паспорта някогашният министър го е получил назад и си е тръгнал свободно от летището.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР