Гръцката полиция разследва мистериозната загуба на флакон с от ваксинационен

...
Гръцката полиция разследва мистериозната загуба на флакон с от ваксинационен
Коментари Харесай

Гръцката полиция разследва изчезването на флакон ваксина срещу COVID-19

Гръцката полиция проверява мистериозната загуба на флакон с от имунизационен център в Перистери, северозападна Атика, заяви в. „ Катимерини ”, представен от БГНЕС.
Медицинска сестра, която разговаряла с полицията в сряда, сподели, че е извадила флакон от фризера, с цел да приложи доза и го е оставила на тъкмо несъмнено място. След това тя излиза от стаята и когато се връща, флаконът го нямало. Не излиза наяве за какво е излязла от стаята.
При в началото изследване на местопроизшествието в сряда служители на реда от полицейското ръководство на Перистери откриха, че няма признаци на принудително влизане в региона на имунизацията.
 Здравните управляващи споделиха по кое време ще стартира всеобщото имунизиране Здравните управляващи споделиха по кое време ще стартира всеобщото имунизиране
Здравният министър Костадин Ангелов разгласи на постоянния брифинг на здравните управляващи, че до края на февруари, само че не по-късно от 5 март, тр...
Днес служителите на реда би трябвало да вземат възможни пръстови отпечатъци и ДНК проби от стаята, до момента в който се чака сестрата още веднъж да приказва с управляващите.
Полицията не изключва нито една опция, в това число кражба.
Говорейки пред телевизионния канал Open, президентът на Асоциацията на болничните лекари в Атина и Пирея (EINAP) Матина Пагони сподели, че имунизацията е безполезна за индивида, който я е откраднал, защото тя ще бъде унищожена, в случай че не се съхранява при вярната температура и е доста мъчно да се употребява отвън лаборатория.
Един флакон с имунизацията Pfizer / BioNTech може да достави до шест дози.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР