Грандиозна е била сватбата на по-малката от двете дъщери на

...
Грандиозна е била сватбата на по-малката от двете дъщери на
Коментари Харесай

Надежда Нейнски вдигна сватба


Грандиозна е била сватбата на по-малката от двете дъщери на Надежда Нейнски. Нина, която приключи архитектура в Милано и остана да живее и гради кариера в италианския град, се омъжи наскоро за германец с индийска кръв и към този момент носи семейството Фон Руп. Майка ѝ пазеше щастливия мотив в загадка, само че „ Ретро “ се снабди с неповторими фотоси от обилната гала.

Младоженците са били бракосъчетани пред Бога персонално от Западно- и Средноевропейския митрополит Антоний. Приемът с над 200 посетители се е състоял на морето в резиденция „ Евксиноград “. За задачата са били издигнати специфични култивиран шатри с маси и столове за присъстващите, както и сцена с дансинг, където заниманията траяли до ранни зори. Булката Нина носила дизайнерска рокля от дантела и била отведена до олтара от татко си Камен – някогашен брачен партньор на Надежда.

Настоящият ѝ мъж Светлин Нейнски също бил измежду присъстващите, само че в любовния триъгълник в никакъв случай не е имало напрежение. Гостите се насладили на жива музика и 5-степенно гурме меню. Надежда на няколко пъти не могла да сдържи сълзите си, а по време на речта си към младите напълно се поддала на страстта. Ефектната гала е коствала близо 100 хиляди лв., защото резиденция „ Евксиноград “ е една от най-скъпите местоположения за наем за сходен вид мероприятия.
Това е четвърта женитба за фамилията на някогашната посланичка в Турция и министърка на външните работи от кабинета на Иван Костов.

Самата тя два пъти е влизала в ролята на младоженка – един път с първия си брачен партньор Камен Михайлов, който е татко на двете ѝ дъщери Виолета и Нина. С него бяха семейство от 1983 до 2006 година, когато се разведоха. Три години по-късно Надежда подписа брак с сегашния си мъж Светлин Нейнски и взе неговата фамилия. През 2015 година Хубавото Наде даде ръката на огромната си щерка Виолета на известния кардиохирург Азис Алейдин Азис, който работеше в екипа на Правителствена болница, а към този момент практикува в частната „ Лозенец “ в София. Зетят на Нейнски е български мюсюлманин, родом от родопското село Сърница, община Минерални бани, и племенник на кмета на общината. Дъщерята на някогашната министърка също работи в болничното заведение на мъжа си, където извършва функционалностите на клиничен психолог. Те имат една дъщеричка Алина.

Майка на този стадий не е станала по-малката ѝ сестра Нина, която към момента се радва на прясно подписания си брак. С мъжа ѝ Рафаел съжителстват дружно в Милано и рядко се връщат у нас. Отскоро дребната щерка на Надежда Нейнски е собственичка на свое архитектурно студио, като преди този момент трупаше стаж и опит като артдиректор на огромна италианска компания. От двете наследнички на някогашната посланичка в Турция Нина била по-амбициозната кариеристка, която към момента не била подготвена за родителството. Retro.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР