Гран При на Испания се оказа разочароващо състезание за Ферари

...
Гран При на Испания се оказа разочароващо състезание за Ферари
Коментари Харесай

Васьор: Ред Бул и Мерцедес все още са по-бързи от нас

Гран При на Испания се оказа разочароващо съревнование за Ферари - Карлос Сайнц започва от първа редица, само че финишира едвам пети, а Шарл Леклер потегли от бокса и не съумя да стигне до място в Топ 10. Шефът на Скудерията Фредерик Васьор още веднъж установи очевидното, само че даде и забавни пояснения за работата, която чака италианците.

“Що се отнася до спортното движение, Ред Бул и Мерцедес са по-бързи от нас - съобщи Васьор. - В началото на надпреварата колата на Шарл с твърдите гуми беше кошмарна, а най-после той беше доста по-доволен от последния комплект гуми - отново твърди, само че държанието на колата беше друго. ”

Васьор изясни първите задания пред отбора след Барселона.
 Нюи: Изкушавах се да мина във Ферари Нюи: Изкушавах се да мина във Ферари
“Сега би трябвало да открием аргументите за това показване и да се фокусираме върху надпреварата в Канада - добави Васьор. - Продължаваме да развиваме колата, като в този момент изоставаме с десети от секундата в квалификацията, само че в надпреварите изоставаме с цели секунди. Трябва да намерим метод да отключим капацитета на колата ни, в случай че желаеме да реализираме освен това. ”
 Леклер: Страдаме повече от предстоящото Леклер: Страдаме повече от предстоящото
В Италия доста анализатори реагираха остро на тона на Васьор и обясниха, че представянето на Скудерията не е задоволително положително, с цел да може отборът да радва почитателите си със мощно показване в квалификациите.
 Сайнц: Днес се видя кое е слабото ни място Сайнц: Днес се видя кое е слабото ни място
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР