Гръм в рая за българската сексбомба Мелани Мартин, която наскоро

...
Гръм в рая за българската сексбомба Мелани Мартин, която наскоро
Коментари Харесай

Едрогърда българка роди дете на поп звезда в САЩ, той я заряза след раждането

Гръм в парадайса за българската сексбомба Мелани Мартин, която неотдавна роди детенце на поп звездата Аарън Картър, който е брат на Ник от Backstreet Boys. Оказва се, Аарън е бил шута на Мелани, която е напуснала общия им дом и даже е заключила профила си в Instagram.

Аарън написа, че двамата се били разделили по персонални аргументи, тъй като той я е хванал в огромна неистина, в която е включена близначката на Картър – Ейнджъл. Певецът упреква сестра си, че точно тя е повода за раздялата му с Мелани. Картър показа в изявление, че е сломен от раздялата с годеницата си, за която полагал непрестанни грижи по време на бременността и няма самообладание да си я прибере след 13-часовото раждане, приключило с цезарово сечение.

Виж още: " Вече и без уши остана ": Новите фотоси на Андреа от Дубай провокираха вихър от крепък хейт 

Аарън се включи онлайн в Instagram, а почитателите побързаха да го попитат за Мелани и бебето, само че той не разяснява непосредствено тематиката. На въпроса за какво са се разделили, също не даде отговор, само че хвърли бомбата измежду почитателите с думите, че излиза към този момент с нова жена.

Много почитатели обаче считат, че раздялата е следващ опит за на ниска цена и презрян ПР от страна на Аарън. Някои почитатели обърнаха внимание, че по време на живото включване, което е от спалнята на звездата, в дрешника към момента седят облеклата на Мелани. Припомняме, че преди да се срещне с Аарън тя беше просто една еротична танцьорка. Аарън въпреки всичко разясни, че бил джентълмен и не би изхвърлил нещата на някогашната си просто по този начин.

Виж още: Тежка разлъка за Ваня Джаферович - потиснатост, сълзи и мемоари от предишното след... щастливо събитие 

Изображение: https://www.instagram.com/aaroncarter/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР