Гражданско сдружение “ (ДЕН) подкрепя кандидатурата на за президент, се

...
Гражданско сдружение “ (ДЕН) подкрепя кандидатурата на за президент, се
Коментари Харесай

И ДЕН подкрепя кандидатурата на Лозан Панов за президент

Гражданско съдружие „ “ (ДЕН) поддържа кандидатурата на за президент, се споделя в известие до медиите. Ето цялостния му текст:

Ние жителите от съдружие ДЕН, обединени от убеждението, че персоналната независимост и гражданското достолепие са основите на демократичния живот, приветстваме решението на господин Лозан Панов и госпожа Мария Касимова-Моасе да вземат участие в конкуренцията за президентската институция на България. Вярваме, че точно с поемането на такава отговорност, жителите засвидетелстват поддръжка и почтеност един към различен и приближават обществото до хуманистичния блян за гражданско общество и обществено ръководство, отхвърлящо авторитаризма.
 ДЕН: КТБ ограби вложителите си, Банката за развиване – целия народ ДЕН: КТБ ограби вложителите си, Банката за развиване – целия народ
Ако банкрутиралата частна КТБ ограби единствено вложителите си, то държавната Българска банка за развиване ограби целия народ. И в случай че въпреки всичко клиен...

Парламентарната република има потребност от мощни водачи, само че силата на личностите в ръководството идва от способността им да ни убедят, че общите богатства се натрупват единствено, когато господства законът. Събирането на всички лостове на власт в една персона, или даже в една институция, не води до публичен прогрес, а още по-малко – до всеобщо благополучие. Законът и уравновесеното разделяне на управляващите дават опция на хората да основават сполучливи политики и да градят общия живот в равновесие за всички. Законът и разделянето на управляващите извеждат на напред във времето ГРАЖДАНСКОТО ДОСТОЙНСТВО; въодушевяват жителите да реализират почтено битие на един единен народ.

Господин Лозан Панов и госпожа Мария Касимова-Моасе са обществени персони в българското общество. Очевидна е тяхната увереност в потребността от господство на закона. Очевиден е и техният блян към персонална независимост и отговорно гражданско деяние – все фактори, отхвърлящи „ твърдата ръка “ и концентрацията на власт; фактори, изграждащи публичната заварка и националния суверенитет.

Ние, съдружие „ ДЕН “ сме свободни хора, защитаващи гражданското достолепие. В лицето на Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе виждаме същите почтени жители, от каквито ръководството на България има потребност. Българският народ заслужава такива почтени водачи.

Подкрепяме кандидатурата на господин Лозан Панов за Президент и на госпожа Мария Касимова-Моасе за Вице-президент на република България – нашите почтени претенденти!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР