Гражданско сдружение БОЕЦ внесе сигнал за отстраняването на шефа на

...
Гражданско сдружение БОЕЦ внесе сигнал за отстраняването на шефа на
Коментари Харесай

БОЕЦ внесе сигнал за отстраняване на Иван Гешев и Пламен Георгиев

Гражданско съдружие БОЕЦ внесе сигнал за отстраняването на шефа на профилирана прокуратура Иван Гешев и ръководителя на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Сигналът е внесе във Висш съдебен съвет, Министерството на правораздаването и Народното събрание.
„ БОЕЦ пожелаваме от институциите, шефа на СП Иван Гешев и ръководителя на КПКОНПИ, Пламен Георгиев да бъдат отстранени от постовете им, както и да бъде натрапен запор върху имуществото и банковите им сметки до привършване на всички каузи във връзка този неприличен арест! “, написаха от сдружението.

„ Превръщането на институциите в мутренски бригади за репресии е развой, посредством който мафията се пробва да постанова властта си и да мачка непримиримите и неуместните. Гражданското общество е единствената мощ, която може да се опълчи на това и в тази борба Истината е най-силното ни оръжие. Не знаем какво са направили Иванчева и Петрова, само че метода по който беше осъществен техният арест няма нищо общо с правото. Чрез своите дейности прокуратурата и КПКОНПИ опорочиха процеса и компрометираха доказателствата. Демонстрацията на мощ и всяването на боязън бе водещото в дейностите им, а не установяването на истината и спазването на закона и конституционните права на жителите. Това е знак, който беше даден към цялото ни общество - " можем да превърнем в жертва всеки, да го смачкаме и унизим "! Точно по тази причина БОЕЦ реагираме! “, се споделя още в известието на БОЕЦ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР