Гражданската платформа Спаси София алармира за поредния огромен проблем в

...
Гражданската платформа Спаси София алармира за поредния огромен проблем в
Коментари Харесай

Спаси София: Пътната маркировка издържа под 1 месец, причината е печалбарство

Гражданската платформа " Спаси София " сигнализира за следващия голям проблем в града и нехайството на общината. Ето какво пишат те:

По-малко от месец устоя маркировката на софийските улици! Пешеходнатата пътека на бул. Гоце Делчев е образец по какъв начин безотговорно се усвояват милиони, а получаваме тъкмо противоположното на - невидима маркировка.

Имаме съществени подозрения, че частните компании, които поддържат маркировките в София употребяват некачествена и/или разредена багра и просто усвояват парите. Няма друго пояснение за какво боята не може да издържи и месец, нито пък за какво Столичната община не управлява активността им.

Повсеместното заграбване на парите на данъкоплатците би трябвало да спре. Решени сме да сложим завършек на безконтролните компании - със строги контракти, засилен надзор и политическа воля за налагане на санкции всякога, когато не се работи в публичен интерес. Пътната сигурност и сигурността на всички участници в придвижването са последното нещо, с което сме подготвени да създадем компромис.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР