Гражданите ще имат достъп до церемонията по встъпване в длъжност

...
Гражданите ще имат достъп до церемонията по встъпване в длъжност
Коментари Харесай

Достъпът до церемонията за встъпване в длъжност на президента ще е през три пункта


Гражданите ще имат достъп до церемонията по встъпване в служба на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова на 22 януари в центъра на София, оповестиха от Националната работа за защита (НСО).

Церемонията е с начало 11 ч. на площад " Свети Александър Невски ".
За жителите ще бъде обезпечен достъп до събитието след 9.45 ч. през три пункта за инспекция: при улиците " Шипка " и " Париж " ; при ул. " Георги С. Раковски " и ул. " Оборище " ; при южната страна на храм-паметника " Свети Александър Невски ".

Служителите на НСО ще правят инспекции за предмети и субстанции. Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, пиротехнически произведения и други.

Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието. Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.

От 8 ч. до 13 ч. часа се вкарва възбрана за потреблението на безпилотни летателни средства (дронове) в зоната на мероприятието, с цел да се лимитират рисковете за присъстващите от нежелани произшествия.

bTV ще наблюдава онлайн церемонията по инагурацията на Румен Радев. Съботното издание на предаването „ Тази събота и неделя “ по изключение ще бъде от 7.50 ч. до 10 ч., след което стартира специфичното студио на „ Президентът - вторият мандат “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР