Гражданин алармира за пътен знак, към който видимостта е силно

...
Гражданин алармира за пътен знак, към който видимостта е силно
Коментари Харесай

Пътен знак потъна в зеленината, гражданин с призив СНИМКИ

Гражданин сигнализира за пътен знак, към който видимостта е мощно затруднено. Мъжът твърди, че табелата, която оказва за приближаването към рисково кръстовище, не се вижда от раззеленилите се дървета.

А. Маринов декларира, че местоположението на въпросния знак е на пътя Аксаково – Кичево, край разклона за селата Въглен и Яребична.

" Вече трета година тази табела е скрита от шубраци и е невидима за водачите ", твърди Маринов. Мъжът декларира и че неотдавна в региона е имало пътен случай.

" АПИ най-сетне да влезе в отговорностите си, да извърши инспекции и където е нужно крайпътните шубраци да се изрежат, а маркировката да се освежи ", моли Маринов.

Вижте целия му сигнал, оповестен в обществената мрежа Фейсбук.

" На вниманието на АПИ: Преди десетина дни за следващ път стана автомобилна злополука на пътя Аксаково – Кичево, на разклона за с.Въглен и с.Яребична. По пътя от Варна, на 200 м. преди кръстовището има огромна жълта указателна табела -  „ ВНИМАНИЕ ОПАСНО КРЪСТОВИЩЕ “. Вече трета година тази табела е скрита от шубраци и е невидима за водачите. Не споделям, че този факт е причина за злополуката, само че АПИ най-сетне да влезе в отговорностите си, да извърши инспекции и където е нужно крайпътните шубраци да се изрежат, а маркировката да се освежи. "

Снимки: А. Маринов

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР