Графикът за стартиране на дългоочаквания наследник на Nintendo Switch може

...
Графикът за стартиране на дългоочаквания наследник на Nintendo Switch може
Коментари Харесай

Официалната дата на стартиране на Nintendo Switch 2 може и да е разкрита

Графикът за пускане на дълго чакания правоприемник на Nintendo Switch може да е оголен. Нов финансов доклад от китайски медиен уебсайт загатна за стартирането на Switch 2 през 2024 година

По-рано този месец съобщихме, че Switch 2 може да се появи след месеци въз основа на документи от случая на Microsoft и FTS. Сега финансов доклад от различен източник също загатна за пускане през 2024 година

Докладът идва от един от сътрудниците на Nintendo, PixArt Imaging, който съобщи, че конзолата от последващо потомство на японския гейминг колос ще бъде пусната при започване на идната година.

Въпреки че финансовият доклад не загатва непосредствено Switch 2, в него се показва, че „ японската гейминг машина която отсъства от доста години, ще бъде пусната при започване на идната година “. Тъй като те съответно загатват японска машина за игри, може даже да се отнася до портативната подпора Project Q от Sony.

PixArt преди този момент е работил с Nintendo за Wii и даже за първата портативна подпора Switch. Така че няма да е изненадващо, че компанията за игри ще работи още веднъж със своя сътрудник.

Имайте поради, че тази информация към момента е импровизирано доказана и очаквайте повече за Nintendo Switch 2 скоро.  

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР