Градският съвет на БСП в София и Съюзът на българските

...
Градският съвет на БСП в София и Съюзът на българските
Коментари Харесай

БСП и Съюзът на българските антифашисти отбелязаха годишнината от 9 септември

Градският съвет на Българска социалистическа партия в София и Съюзът на българските антифашисти означиха 74-тата годишнина от 9 септември 1944 година Според уредниците, този ден би трябвало да се свързва с жертвите, които България е дала за успеха над фашизма и в тяхна памет бяха положени цветя на паметника на Незнайния войник и на Братската могила в Борисовата градина.

С признанието, че са наясно че 9-ти септември не е еднопосочна дата в българската история, ораторите на митинга на Братската могила подчертаха, че никой не може да отхвърли, че преди 74 години са поставени основите на обществената страна осигурила мир, сигурност и индустриализация.

Те имат вяра,че България има потребност от нов 9-ти септември, тъй като днешната страна нехае за хората, които са най-бедните в Европа, а българската нация е изправена пред невиждана демографска рецесия.
 Нинова: На 9 септември отдаваме респект на дръзналите да се изправят против фашизма Нинова: На 9 септември отдаваме респект на дръзналите да се изправят против фашизма
На 9 септември отдаваме респект на всички, дръзнали да се изправят против фашизма. Това написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от прочие..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР