Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза днес, че Русия не

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза днес, че Русия не
Коментари Харесай

Говорителят на Кремъл: Русия не получавала никакви предложения за примирие в Украйна


Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели през днешния ден, че Русия не получавала никакви оферти за помирение в Украйна по време на коледните празници, заяви Ройтерс. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8569
По-рано тази седмица украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога прикани Русия да стартира да изтегля войските си преди Коледа като първа стъпка към намирането на спокойно решение след повече от 10 месеца война.

" От никого не сме получавали такива оферти. Темата не е на дневен ред ", съобщи Песков в отговор на журналистически въпрос дали на Москва е предлагано " Коледно помирение ".

След серията от неочаквани контраофанзиви, които разрешиха на Киев да си върне към половината от територията, завладяна от Москва в първите дни на войната, нито едната от двете страни не е отбелязала необикновен прогрес през последния месец, показва Ройтерс.

Според военни анализатори може би през зимата ще има застой във военните дейности, въпреки че яростните боеве в източната Донецка област не престават поради опитите на съветските сили да завладяват град Бахмут.

Вчера представителят на Кремъл разяснява, че мир с Киев е неосъществим, до момента в който Зеленски не одобри " действителността " на бойното поле и най-много съветския надзор върху четирите анексирани през септември украински области след извършени " референдуми ", които Киев, Западът и множеството страни членки на Организация на обединените нации осъдиха като насилствени и противозаконни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР