Говорителката на руското Министерство на външните работи Мария Захарова изкара

...
Говорителката на руското Министерство на външните работи Мария Захарова изкара
Коментари Харесай

Захарова изкара Русия жертва в опита за убийството на Навални

Говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова изкара Русия жертва в тази ситуация с Алексей Навални, потвърждавайки, че това е следващата осведомителна акция против страната, съобщи ТАСС, базирайки се на нейни думи пред „ Россия-1”.

„ Вместо задълбочено следствие и взаимна работа, чиято цел да е да се получи същински резултат... нашите сътрудници избират обществените изказвания. Всичко това се трансформира в следващата осведомителна акция против Руската федерация”, сподели Захарова.

Тя сподели, че Русия не е получила материали от Германия по отношение на обстановката с Алексей Навални. По-рано през днешния ден немското държавно управление разгласи, че Навални е бил токсичен с нервозен сътрудник „ Новичок” в Русия. Канцлерът Ангела Меркел уточни, че Навални е станал жертва на опит за ликвидиране и съветското държавно управление би трябвало да даде отговори. В момента Навални е лекуван в берлинска клиника. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пък съобщи, че преди превозването му в Германия, в организма на опозиционера не са били открити следи от отровни субстанции.

Има безапелационни доказателства, че съветският отстъпник Алексей Навални е токсичен с невропаралитичен сътрудник от групата " Новичок ". Това разгласи през днешния ден представителят на немското държавно управление Щефен Зайберт. По думите му това е било открито с токсикологичен тест, осъществен в специфична лаборатория на Бундесвера, немските въоръжени сили. " Шокиращо е, че Алексей Навални е станал жертва на нахлуване с нервнопаралитичен сътрудник в Русия ", се споделя в изказването на Зайберт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР