Говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова днес

...
Говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова днес
Коментари Харесай

Захарова подскочи. В какво обвини Украйна

Говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова през днешния ден сподели, че въоръжените сили на Украйна са нанесли въздушен удар по нефтената база в съветския град Белгород след апела на Държавния департамент на Съединени американски щати към американците да изоставен територията на Руската федерация, съобщи ТАСС.

„ Знаеше ли Вашингтон? “, написа през днешния ден Захарова в Телеграм.

Захарова подсети, че на 31 март ръководителят на пресслужбата на Държавния департамент Нед Прайс е призовал американските жители, които са на територията на Русия и Украйна, неотложно да изоставен тези страни.

„ Отнасяме се съществено към нашето обвързване да осведомяваме жителите на Съединени американски щати за развоя на събитията, които може да повлияят на тяхната сигурност и защитеност по време на пътешестване или престояване отвън Съединени американски щати. Отново призоваваме всички американски жители да изоставен Русия и Украйна, сподели Прайс.

Шест часа по-късно два украински хеликоптера Ми-24 пресякоха границата на Русия и нанесоха удар по обекти в Белгород, уточни Захарова, представена от ТАСС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР