Говорител на кандидат-президента на демократите Джо Байдън заплаши да изгони

...
Говорител на кандидат-президента на демократите Джо Байдън заплаши да изгони
Коментари Харесай

Екипът на Байдън заплаши да изгони Тръмп, ако той откаже да напусне поста

Говорител на кандидат-президента на демократите Джо Байдън заплаши " да изгони " настоящия президент Доналд Тръмп от Белия дом, в случай че той откаже да признае провалянето си, което наподобява все по-вероятно, съобщи Франс прес.

77-годишният Байдън е на крачка от успеха, откакто поведе в резултата при броенето на гласовете в основния щат Пенсилвания. Тръмп обаче наподобява решен да оспорва решението на гласоподавателите. До момента не е разгласен победител.

" Американците ще решат изхода на тези избори. А американските управляващи са изцяло способни да изгонят натрапниците от Белия дом ", съобщи изрично представителят на Байдън, Андрю Бейтс.

Ако Байдън завоюва в Пенсилвания, на 20 януари 2021 година той ще стане 46-ят президент на Съединени американски щати, каквито и да са резултатите от преброяването в другите щати.

Вчера Доналд Тръмп за следващ път стачкува, че се прави машинация, без да приведе доказателства, напомня Агенция Франс Прес.

Президентът Тръмп има намерение да продължи битката и упорства гласовете на гласоподавателите да бъдат преброени вярно, само че при победа на Джо Байдън предаването на властта ще бъде спокойно, съобщи в изявление за телевизия Си Ен Би Си през днешния ден икономическият консултант на Белия дом Лари Къдлоу, представен от ТАСС.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР